,

Wowwww… Orang Yang Ada Lesung Pipit Adalah Antara Manusia Paling Comel Di Dunia!!! Untunglah…


“BETUL ke kakak tadi dah 40 tahun? Nampak macam muda je.. Sebab lesung pipit tu kot dia nampak muda, untung lah kan ada lesung pipit…”

Uniknya mereka yang mempunyai lesung pipi kerana setiap senyuman mempunyai aura yang istimewa. Lekukan di pipi itu berupaya menambah kemanisan dalam wajah.

Di sebalik kemanisan senyuman tersebut, ini merupakan beberapa fakta dan kelebihan lesung pipit yang mungkin belum pernah diketahui sebelum ini:

1. Hanya 20% manusia memilikinya
Mengikut statistik yang dilaporkan The Daily Health Gen, hanya 20% manusia di dunia memiliki lesung pipi yang sebenarnya merupakan satu jenis ‘kecacatan’ pada otot wajah yang amat dicemburui.

2. Ramai yang tertarik dengannya

Kajian American Journal of Physical Anthropology mendapati bahawa lesung pipit adalah antara â€˜added value’ yang menambahkan lagi daya penarik seseorang secara semula jadi.

Kalau bergambar pula, bagaimana pun rupa atau â€˜mood’ anda ketika memandang kamera, wajah anda tetap menawan walaupun hanya dengan sedikit senyuman yang dipaksa. Untung!

3. Kelihatan lebih muda

Betul kan? Orang yang ada lesung pipit ni nampak macam ‘baby face’ sangat! Ia juga disahkan para saintis bahawa antara kelebihan lesung pipit ialah menjadikan seseorang itu kelihatan lebih muda dari usia sebenarnya.

4. Penyebar aura keceriaan

Setiap kali pemilik lesung pipit tersenyum, orang di sekeliling juga akan terpengaruh dengan aura keceriaan yang disebarkan olehnya.

5. Ramai selebriti jadi lebih popular

Laman Time For Healthy Food melaporkan lebih 60% bintang Hollywood memiliki lesung pipit dan ia membantu mereka menjadi lebih popular. Kerana itu, ada sanggup melakukan pembedahan semata-mata untuk mendapatkan lekukan tersebut. –

Sumber : MYNEWSHUB.CC

Gelaran Adik Beradik Yang Betul, Mesti tak ramai yang tahu. Betul Tak Gelaran Korang? Sila Share Supaya tak hilang dek Zaman…

Suami Nak Menikah Lagi? Pergilah..Buat Apa Nak Rebut Kalau Dah Tak Elok