,

Gara-Gara Pembedahan Plastik, Wanita Warga China Terkandas Di Lapangan Terbang Korea Kerana Gambar Di Pasport Tidak Sepadan Dengan Wajah Mereka..

Gara-Gara Pembedahan Plastik, Wanita Warga China Terkandas Di Lapangan Terbang Korea Kerana Gambar Di Pasport Tidak Sepadan Dengan Wajah Mereka..

Tiga wanita warga China terkandas di lapangan terbang di Korea Selatan berikutan gambar di pasport mereka tidak sepadan dengan wajah akibat pembedahan plastik.
Klinik-klinik pembedahan plastik di Korea Selatan begitu terkenal sebagai antara yang terbaik di dunia, maka tidak hairanlah wanita-wanita Asia terutama dari China dan Jepun sering ke negara itu untuk mengubah wajah mereka.

Bagaimanapun, hanya sejumlah kecil yang membuat sedikit perubahan seperti pada bahagian hidung atau melakukan suntikan Botox.
Sebaliknya, ramai yang mengubah wajah mereka secara keseluruhan sehingga menyukarkan pihak berkuasa di lapangan terbang untuk memadan wajah mereka dengan gambar pasport.

Gambar yang menunjukkan tiga wanita sedang menunggu sambil memegang pasport di lapangan terbang tular di media sosial sehingga mendapat pelbagai reaksi netizen.
“Dengan wajah yang bengkak tu, ibu sendiri pun tak akan kenal anda,” kata seorang netizen.
“Maafkan saya, saya tidak berniat untuk ketawa tetapi wajah mereka betul-betul bengkak,” kata seorang lagi netizen.-PENMERAHPRESS

Kredit:Penmerahpress

Resepi Puding Tiramisu Milo Yang Marvelous, 3 Langkah Je! Senang Nak Makan!

(VIDEO) "Muka Saya Hancur, Mereput Dan Keluar Nanah." Padah Buat Pembedahan Dengan Doktor Palsu, Lelaki Merana Pipinya Mereput & Bernanah..